WIALON


WIALON – ПРОФЕСІЙНИЙ СУПУТНИКОВИЙ МОНІТОРИНГ ДЛЯ ВАШОЇ КОМПАНІЇ

Сучасні програмні і технічні рішення дозволяють вести повноцінний контроль за транспортом, стаціонарними і мобільними об’єктами. Саме таку можливість дає Wialon – багатофункціональна система моніторингу на основі GPS і ГЛОНАСС. Програмне забезпечення, створене білоруською компанією Gurtam, робить процес управління віддаленими об’єктами максимально доступним, простим і безпечним.


Wialon функціонує з 2010 року . За цей час географія присутності продукту розширилася до 130 країн. Можливість застосування гнучких рішень для різних клієнтів дозволило компанії залучити більше 1000 компаній операторів. Клієнти вважають за краще купити Wialon в першу чергу для ефективного моніторингу транспорту з отриманням комплексних аналітичних даних.


Програмне обладнання Wialon відкриває доступ до цілодобового контролю за автопарком: причому, отримувати дані можна безпосередньо на робочий комп’ютер. Практика показує, що витрати на транспорт при цьому скорочуються на 30% і більше – тому витрати на впровадження системи окупаються за перші місяці. Технологія дозволить створити особистий сервіс супутникового моніторингу.

Як застосовується програма Wialon?


Найбільш затребувані функціональні можливості програмного обладнання:


     
  1. GPS моніторинг – онлайн-контроль за пересуванням транспортних засобів.

  2.  
  3. Контроль палива – отримання даних про витрату палива, кількості заправок, а також зливів.

  4.  
  5. Температурний контроль – наприклад, для відстеження температурного режиму в рефрижераторі.

  6.  
  7. Контроль за дотриманням режимів роботи і відпочинку водіями, відповідно до державних норм.

  8.  
  9. Логістика – можна купити Wialon зі спеціалізованим додатком для оптимізації логістичних процесів.


Програмний комплекс інтегрується з системами обліку і контролю, що використовуються на підприємствах.


Перелік сфер, в яких використовується обладнання, надзвичайно широкий. Зокрема, воно необхідне для компаній, що здійснюють перевезення або спеціалізуються на кур’єрську доставку. Сільське господарство, сфера будівництва, галузі, де активно використовується спецтехніка – теж поширені приклади напрямків, які потребують сучасних системах моніторингу. Вони значно підвищать безпеку, виключать простої і нецільове використання техніки.

Wialon: переваги

Десятки тисяч клієнтів позитивно відгукнулися про роботу і функціональні можливості Wialon . Ми перерахуємо кілька ключових переваг, які розкривають всю суть цього програмного обладнання:


     
  • максимальна безпека і бездоганна функціональність. Система відмінно і стабільно функціонує, дозволяє переглядати звіти та інформацію за допомогою будь-якого популярного браузера. За надійну роботу програми відповідають сотні професіоналів з команди розробників;
  •  

  • просте використання без попереднього навчання. Програмне обладнання Wialon без праці освоює будь-який користувач комп’ютера. Секрет – в зручному і універсальному інтерфейсі;
  •  

  • підтримка сотень пристроїв – система може взаємодіяти практично з будь-якими GPS / ГЛОНАСС – пристроями
  •  

  • величезний вибір можливостей – це дозволяє використовувати продукт не тільки для моніторингу транспорту, але і для інших завдань. Легко налаштувати систему під конкретні вимоги замовника з урахуванням його специфіки.


Wialon може систематизувати та аналізувати отримані дані, виконувати ряд завдань в автоматичному режимі, повідомляти користувача зручним йому способом.

Wialon: можливості для користувача

Оцініть весь спектр корисних функцій:


     
  • спостерігайте за пересуванням об’єктів: в будь-якій кількості і в режимі онлайн;
  •  

  • користуйтеся картами: найактуальнішими і найбільш докладними;
  •  

  • отримуйте інформацію про об’єкти в форматі зручних графіків;
  •  

  • будьте в курсі будь-яких подій: від перевищення швидкості до простою, від інформації про прибуття транспорта до «тривожного» повідомлення;
  •  

  • імпортуйте та експорту дані в інші системи для легкої обробки;
  •  

  • систематизуйте інформацію в зручному конструкторі звітів.


Купити Wialon і впровадити систему просто. Розглянемо це на прикладі спостереження за транспортним парком компанії. Всі автомобілі будуть обладнані комплексами датчиків: температури, відкриття дверей, рівня палива і т.д. Також буде встановлено GPS трекер. Всі ці дані будуть надходити на серверне обладнання Wialon, а після, в зручному та доступному форматі – на пристрої користувачів (ПК, планшетний комп’ютер або смартфон).


Звертайтеся: ми готові надати більше інформації про систему, конкретних продуктах і можливостях. Забезпечимо поставку і установку устаткування, налаштування під специфіку вашої компанії і обслуговування. Оптимізуйте свою роботу за допомогою сучасних програмно-технічних рішень.